Samordningsförbund – tillsammans gör vi skillnad

Ett samordningsförbund är ett fristående organ för möjliggörande av samordnade rehabiliteringsinsatser både operativt och strukturellt. Samordningsförbundet leds av en styrelse. Styrelsen förvaltar en budget med medel från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, region/landsting och kommun. Det kallas finansiell samordning (Finsam).

Vad är Finsam?

Varmt välkommen till den årliga Finsamdagen med fokus på arbetsrehabilitering som arrangeras av samordningsförbunden i Örebro län!

Årets program bjuder på en blandning av politiska, personliga och forskningsbaserade iakttagelser och insikter, samt samhälls- och panelsamtal. Därtill möter ni en mix av utställare från våra samarbetspartners.

Praktisk information

Tid: Måndag den 24/10 kl. 09.00-16.00.

Plats: Conventum Club 700, Olof Palmes torg 1, Örebro.

Målgrupp: Aktörer inom arbetsrehabilitering, civilsamhället och övrigt intresserade.

Kostnad: Kostnadsfritt, fika för- och eftermiddag ingår i konferensen, lunch ingår ej.

Anmälan: Via länk här senast den 10/10.    

Kontaktperson konferens: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-321 83 49.

Kontaktperson utställare: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 073-960 76 72 (mer information till utställare skickas ut separat).

Vi ses!

Hälsar förbundscheferna

Olle Kalat, SOFINT, samordningsförbundet i norra Örebro län
Raéd Shaqdih, samordningsförbundet Sydnärke
Mari Cedervall, Finsam Degerfors/Karlskoga
Linda Carlsson, Finsam Lekeberg och Örebro

Samordningsförbunden i Örebro län

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer om vår integritetspolicy »